keliru

Assalamualaikum...hai... kebiasaannye...sye akan senggugut ketika haid...tapi kali nii....sye bersame dgn suami sye....lpas bersame tu..sye pakai pentis...pastu ade drah kluar....x byk..sikit je...bkn warne darah haid....tapi skli tuu..sye igtkn sye dtg haid...tapi tggu dlm 1hri...satu darah pon x kluar.....sbb sye x thu sme ade sye pregnant atau x..sbb x chek lg ..kt sini ade spe2 pernah kne mcm ni xxx

9 Balas

pernah jadi macam ni . . lpas bersama kluar darah . check upt rupanya pregnant . . lepas tu trus ke kk . . tapi nurse pesan jangan bersama lagi awal3 kandungan . .