Due Date

Assalamualaikum/Hai. Nak tanya due date ni ikut yang mana eah? Klinik Private : 12 May 2020 Klinik Desa : 8 May 2020 Klinik Kesihatan : 15 May 2020 Due ni akan ikut tarikh datang period / tarikh abes period eah? Pening pulak ? tQ ?

2 Balas

Cuba install apps pregnancy tracker..letak day first period akhir.. Duedate di apps sy sama dgn yg nurse n doc cek..

5y ago

Iya.. Awl2 slalu berubah.. X ingat week keberapa akan fixed.. Even dlm buku pink pun ada 2/3 petak utk duedate..