Heart Block ( Masalah Jantung ketika Hamil )

Assalamualaikum...hai momy² semua ..nak tye ..spe.dlm ni ada pengalaman ada.masalah jantung masa pregnant ...boleh share pengalaman sini tak...sy pregnant 31week ..and now been diagnose jantung problem type 2 ...

2 Balas

wsalam wbt.Allahu..berat sungguh ujian puan alami.😔..sy doakan mg Allah pmudahkan segala urusan puan disana...dan mg smua yg baik2 shj berlaku..Allahuma aamiin Ya Mujib .puan kuatkn smgt k.aja2 fightimm✊🏻🔥with big hug❤️

2y ago

Alhamdulillah..sy terima ujian yg.diberi ...Thank you awk doakan sy dan bby selamat hingga akhir nanti...