Heart Block ( Masalah Jantung ketika Hamil )

Assalamualaikum...hai momy² semua ..nak tye ..spe.dlm ni ada pengalaman ada.masalah jantung masa pregnant ...boleh share pengalaman sini tak...sy pregnant 31week ..and now been diagnose jantung problem type 2 ...

2 Balas

Hai saya pun ada masalah jantung masa pregnant and dah selamat bersalin pun bulan 8, alhamdulillah semua selamat cuma kena pantau dalam lr 6jam lepas bersalin and kena duduk wad 3 hari untuk pemantauan doc, insha allah semua selamat untuk awak and baby 🥰

2y ago

alhamdulilah...thank you awk..share ..

wsalam wbt.Allahu..berat sungguh ujian puan alami.😔..sy doakan mg Allah pmudahkan segala urusan puan disana...dan mg smua yg baik2 shj berlaku..Allahuma aamiin Ya Mujib .puan kuatkn smgt k.aja2 fightimm✊🏻🔥with big hug❤️

2y ago

Alhamdulillah..sy terima ujian yg.diberi ...Thank you awk doakan sy dan bby selamat hingga akhir nanti...