perut memulas dan kaki mula bengkak

Assalamualaikum..good morning sy nk kandungan sy msuk 6mnggu 4hari,perut sy dh mula nmpak besar,kaki sy dh mula bengkak tiap2 malam perut sy rse memulas dan susah utk sy tidur waktu mlm...

4 Balas

Normal sis kaki bengkak masa pregnant..masa tido kaki kena tinggikan. Sy dulu masuk 7 bulan baru kaki.membengkak. Nurse nasihat minum air banyak².. kaki still bengkak tp x teruk sgt la lepas tu..

Sy 12weeks dah start bengkak..tapi selalu tinggikan kaki pakai bantal..so okay je

Kalau kaki bengkak..masa tido kena tinggikan kaki..letak bantal..

Kaki sya xbengkak wlwpon dh 33mggu..normal ka mummys

5y ago

8j sis???😖😖