Baby prem 35minggu

Assalamualaikum..anak sy dilahirkan pd usia kandungan 35minggu..skang dh sebulan lbh..ank sblm ni pun prem 35minggu tp paru² jer x matang..baby Kali ni byk jgk masalah,paru² x matang,usus x matang n selaput Mata pun belum tutup sempurna..Ada x anak sapa² yg alami masalah yg Sama?ambil masa berapa lama utk complete selaput Mata tu?

Baby prem 35minggu
50 Balas

Semoga baby cepat sembuh..percaya lah...tuhan pasti ada setiap ibu yg alami mcm ni...🥰🥰🥰