Lepas seluk keluar darah

Assalamualaikum,19/12/23 Saya ada pi hospital sebab perut kerab mengeras,bila check bukaan baru satu 1cm Doc suruh balik dulu, Lepas diseluk tu ada keluar darah sikit² dlm 2 hari mcm tu la,tapi hari ni tiba² pula keluar lendir warna coklat byk....normal ke? #firstmom #bantusharing #ingintahu

5 Balas

Saya keluar lendir chocolate2 sikit dekat spender trus pergi Hospital Doc check Baby dh berak And trus kena Emergency czer …Awak peegi hospital trus ada apa2 lendir ke darah ke trus je pergi biar dorg check