PERANCANG KEHAMILAN

Assalamualaikum wbt... Hye... Saya nak tanya ibu2 disini berkenaan perancang kehamilan... Saya 1st time nak ambik perancang... Boleh ibu2 yang berpengalaman cadangkan atau berkongsi pengalaman tak berkenaan perancang ni? Cadangan awal saya nak ambik yang jenis cucuk... Pastu ada baca yang implan merupakan perancang yang terbaik dalam banyak2 jenis tuu... Terima kasih kepada yang sudi berkongsi

1 Balas

Waalaikumsalam...sy pki iucd sis... Alhamdulillah xggu hormon ckit pn... Sgt2 recomended... Injection or ubat2 ni klu hormon jnis blh ggu elakkn la... Sbb lain org lain ggunya... Mcm sy klu mkn pil mmg mcm berlari marathon peluhnya pdhal tgh dduk bwh aircond xpn period non stop... Klu stop pn 3 hari je lps tu turun blk...

4y ago

Selesa tak rasa pakai iucd?