Uri Ke Bawah

Assalamualaikum wbt ibu2 semua... Iman nak tanya pada ibu2 yang berpengalaman mengalami uri ke bawah... Apakah tanda2 awal yang ibu hadapi sblm ibu2 dapat tahu yang kedudukan uri ibu ke bawah...?

2 Balas

Sis try tgk n baca berkaitan uri rendah ni https://my.theasianparent.com/uri-dibawah-plasenta-previa Semoga membantu

5y ago

Sama2 awk...🤗

Sy bleeding/spotting on and off. Scan memang uri kat bawah. Kena banyak rehat je.

5y ago

Yeke awk...ya Allah smpai blh kuar darah byk mcm tu ya...tp kalau kene kerap bedrest mmg sakit2 lah badan kita kan... Tp tulah, utk kebaikan ibu dan baby juga... Allah Allah... Semoga Allah permudahkan...