keluar cecair darah berwarna coklat

Assalamualaikum, usia kandungan saya mencecah 6minggu, malam tadi saya dapati ada sedikit cairan darah berwarna coklat dekat pantiliner saya, tak banyak hanya sekelompok kecil dan apabila saya bangun pagi untuk membuang air kecil ada sejalar lendir coklat di jari saya, saya telah berjumpa Dr tapi Dr minta saya tunggu 2 hari lagi jika masih berlarutan diminta datang semula...nak tanya ada ke ibu² yg hamil pernah mengalami situasi yg sama seperti saya... harap dapat kongsikan..terima kasih

1 Balas

bed rest sis. jgn buat kije berat². apa² consult dengan doc ye.