kambing

Assalamualaikum. Tumpang tanya, ibu hamil boleh ke makan kambing? Saya teringin sangat nak makan kambing bakar. Dah seminggu dua ni cuba tak nak fikir tapi kempunan sangat. Saya pula memang penggemar makan kambing. Tq

kambing
31 Balas

Boleh lah buat rasa. Sbb kambing pon panas kan. Utk baby awl2 org kata tak elok. Sy ni mana yg org kata tak elok makan, tapi sy teringin, sy mkn sikit je utk rasa. Sat g kempunan pulak tak rasa kan.

4y ago

Betul tuuu. Kena makan utk lepaskan ngidam ni. Hehee tq awak