kambing

Assalamualaikum. Tumpang tanya, ibu hamil boleh ke makan kambing? Saya teringin sangat nak makan kambing bakar. Dah seminggu dua ni cuba tak nak fikir tapi kempunan sangat. Saya pula memang penggemar makan kambing. Tq

kambing
31 Balas

Tumpang tanya sos black paper tu mngndung blh ke makan? Saya trgin nak makan chicken chop..tp xberani

4y ago

Jgn mkn bnyk sgt awak sos tuu.. Sebb blackpepper panas.. Sekadar cicah manja2 gtu.. 😁dokter saya yg pesan kt sy..

Saya pun makan jea masa megandung.. Alhamdulillah.. Ok.. 😊 sekrng saya 22minggu

Boleh je mkn ..baik utk baby sbnrnya tapi bkn dgn kuantiti yg banyak ..skit ja..

Ade member 30weeks makan, terus naik BP, terus bsalin esoknye, berpada2 lah

Klo da teringin sgt, mkn je sis.. Ksian pulakk ank tekak.. Hihi mkn berpada2

4y ago

Tu laa kempunan sangat nii. Hehee tq awak

Sya selalu makan kambing masa preggy😋😋anak lahir berat sunggoh😆

4y ago

Ngam😃

Blh je.. Sy pn bru lps mkn ni.. Tp ambil berpada2 tkot panas😂

adohai ko nie...mkn aje la...apahal, kambing tu mentah ke ape

4y ago

Itu lah tu. Pregnant ni mulut nak bercakap sesuatu kena jaga. Nanti takut melekat kat anak tu. Haih,

Why not sissss haha boleh je makan sedap tuuuu

Boleh mkn.. tp jgn byak awak.. sbb kambing agak panas

4y ago

Baikk. Tq awak!