susu

assalamualaikum tgh hri gais.. mommy nk tnya susu apa lagi yg sesuai dn kyangkan baby 5month.. mommy dh penat tukar² susu.. susu dri dktr suggest pon sama.. anak mommy buang najis cair² ja.. blh cadangkan x susu yg blh buat anak mommy berak dgn baik dan tdur yg cukup

1 Balas

Dutch baby or dupro..Baby sy 5bulan minum 8x 5oz.. Waktu dia tido biar je dia tido kita bagi je susu 2 ke 3 jam sekali jgn tggu dia nangis