Baby first

Assalamualaikum, sye nak bertanya adakah ianya normal pada kandungan 38 minggu keluar air dari kemaluan ? Yg pastinya bukan air ketuban.. Maaf sya hanya sekadar bertanya sbb kadang ii tu air tu tibe ii je keluar tanpa sedar.. nak kata air ketuban selepas air tu keluar takde pulak tanda ii sakit contraction datang..

11 Balas

sis better sis p klinik g2 nurse..sbb risau air ketuban berkurangan..mmg klu air ketuban keluar sebelum due xkn rasa sakit nk bersalin..semoga sis d permudahkn ye..jgn xp klinik ye sis..

ke hospital je awk, takut leaking nanti baby boleh terkena jangkitan kuman. lagi pun dah 38 week dah tu. air ketuban ni takda warna takda bau dan kluar sendiri tanpa Control

p hospital sis.. mcm sya la tu.. lapisan ktuban tu... pegi cek da 5cm x da skit apa pun start pkul 1 smpai pkul6 bru ada contraction skit pkul 7 sya bakalin

Better terus ke hosp tkut leaking sis. Bahaya utk baby klau leaking. Lgpun dh 38 weeks kn

better g klinik bertanya pd misi ye..sbb ade juga ibu2 yg alami mcm ni..

Takut air ketuban leaking. Better jumpa doktor. Sis dah pegi cek?

sy pn sma..kdg2 ingat air ketuban tp sikit je..sakit smua pn xda

better pergi hospital terus untuk check

better pegi klinik utk kepastian

better refer hospital terus sis