Ruam pipi merah

Assalamualaikum sya nak tnya ruam pipi merah d pipi ank saya mkin hari mkin bnyk ada yg tau cara hlangkan tak ?

Ruam pipi merah
2 Balas

Bby sy pon mcm ni dlm seminggu ni jd gini, doktor kata sbb cuaca panas, bby mudah naik ruam, sy letak cooling powder bzu bzu, keberkesanannya x tau lg sbb baru cuba 2 hari, ramai kata elok

4w ago

guna losen bzu2 tuh sis elok untuk ruam2 pns mcm ni.. Anak sy pun muka kluar ruam2 pns mcm ni sy sapu losen bzu2 bzu tuh je cpt hilang merah tu

New born kan. Normal. Mandi kan anak dgn air bersih. Tak perlu sabun, lotion bedak semua tu lagi kat muka tu. Ia akan hilang sendiri