Bekas ceasar

Hi, assalamualaikum sya nak cerita sikit😊mana tau ada yg sma macam sya kan, sya besalin anak pertama ceasar 7tahun lepas, ke2 besalin normal, dan sekarang sya tengah hamil anak ke3.. Tpi sya risau sbb bekas ceasar yg hujung belah kiri ada rasa nyeri dan macam Kena cucuk jarum klau saya bergerak, dah pegi KKIA jumpa docter dan scan apa semua tak da apa2 juga tpi sya masih rasa sakit tu😌, docter bagi sya ubat tahan sakit..apa perlu saya buat, sya dah minum ubat tahan sakit tu sekali memang rasa sakit tu hilang tpi bila Kesan dia habis akan rasa sakit lagi bila gerak2🥺

2 Balas

dapatkan second opinion dari dr lain dkt swasta jgk sis.. kot2 memang ad something wrong

1y ago

15hb ni Sya temu janji ke KKIA scan klau masih tak tau apa, sya akan ke swasta lah jawabnya😊tq sis☺️

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin

1y ago

Aaamiiinnn insya allah tq🥰