kurang selera mkn

Assalamualaikum ,, sy sejak pregnent 7w ni , jdi kurang selera mkn , jdi kurang bertenaga , asyik nk baring je .. sy jdi minat mkanan y masam2 , nasi lgsg sy x sentuh .. kalau sy mkn pun , mkanan sy msti kene masam2 , blh sy thu knp ye mcm tu ??? Dn blh bgi cadangn x mkanan ap y sesuai utk tmbh tenaga .. Mf sy bru nk jdi ibu , jdi kurang thu .. harap momies blh bgi cadangn la .. 😊😊

1 Balas

Sama cm saya nk mkn msam atau pedas, msk pun sy xllu mkn ape sy msk, jdi sy sllu beli je tomyam,mintak buat pds2 msm cmtu,air pulak mnum limau air tnpa gula extra masam😂da 2nd trimster ni kurng dah