Assalamualaikum sy nk tanya..bby sy kurang bergerak dr jam 6.30 ptg sampai 9malam..blh ke sy ke hosp

Assalamualaikum sy nk tanya..bby sy kurang bergerak dr jam 6.30 ptg sampai 9malam.. dlm 9 lbh ad gerakan sedikit tapi slow.. dah minum air sejuk,,makan,, n dah gosok² perut.. patut ke sy ke hospital??

3 Balas

Better g hospital sis , nnti doc check kalau bby okey blh balik , kalau ad msalah kna warded

dah berapa kicks baby 9pg-9mlm? klu dah cukup 10kicks its normal.

dah brp minggu? start pagi Ada Kira ke? or start 6.30pm Kira?

2y ago

38weeks,, pg ad kiraan..petang kurang gerak.. sy still kat rumah pujuk bby..minum mkan n hasil dia bergerak jgk..