Demam on off menjelang hari period

Assalamualaikum. Sy nk tanya. Ada tak kat sini demam on off.. Sekjap demam, skjap tak.. Period dh lambat 4hri. Tapi msih lagi tak berani nk cek upt.. Siapa yang pernh alami situasi mcm sy..?

2 Balas

cek sis. selagi tak cek tak dapat jawapan. dah la tak sihat fikiran terganggu hati pun tak senang. at least bila cek upt dapat jawapan kan. selesai satu masalah di fikiran. klu ikut kecewa ni sis kita nak makan pun klu tak dapat pun rasa kecewa. jd normal la perasaan tu sis. nama pun khidupan. and jgn biar sis demam on off. makan antibiotics. takut demam virus or denggi. take care ❤️

Better awak check UPT. 😄

7mo ago

It's okay sis. Normal untuk rasa takut. Tapi sentiasa berlapang dada, InshaAllah hati kita akan jadi lebih tenang. Awak buat je UPT. Let's say positive, Alhamdulillah dah proceed untuk next step. Misal kata negative, Alhamdulillah dah boleh plan untuk next cycle. Be happy, be positive dan jangan stress. 🌹