sakit prut sangat belah kanan

assalamualaikum sy nak tanya perut sy sakit sgt belah kanan , nk pusing bdn sakit ,nak jalan terbongkok2 ,, bkan skit bahagian ari² . sy 36weeks 2hari...normal ke

2 Balas

Elok check di klinik, saya mcm tu haritu tapi suspect appendix and kena refer hospital...alhamdulillah dah check takda apa serius cuma effect sbb sembelit teruk je.

Cuba g klinik tanya, untuk kepastian. Sbb macam tak pernah rasa sampai mcm tu je mommies