Kandungan jadi atau tak ?

Assalamualaikum sy nak tanya pendapat. 2 minggu lepas sy scan kandungan baru 5week=0.28cm & doc suruh repeat 2minggu lagi (harini) sy scan kandungan masih 5week 2day=1.38cm. kantung masih kosong tapi membesar. kalau ikot LMP sy dah 8week 5day. Doc suruh repeat lagi 2 minggu. Sebenarnya kandungan sy menjadi / tak ye ? Risau sangat rasanya

1 Balas

Selagi tak bleeding insya allah jadi sis,,kalau kandungan tak jadi dia sendiri akan jatuh dan keluar.

4mo ago

terima kasih jwb soalan sy 🤍