Kerap kencing

Assalamualaikum. Sy nak tanya. Ni 1st pregnancy sy. Sy dah masuk 5weeks. Sy asyik2 rasa nak tekencing. Mmg mcm tu ke?

2 Balas

Iya sis mmg bgtu,, sy lg parah xsmpi 5mnit nk prgii kencing asyk2 prgi tndas,, kdg sy gurau ngn hsbnd rsa nk angkut ja tilam2 dpn toilet sbb kjap2 nk tkncing, tdur pon xlena sbb tgnggu nk balik2 ke toilet...

Wa'alaykumussalam wbt. Memang macam tu sis, nanti perut makin besar lagi kerap terasa nak kencing hehe.