Sape nak baby

Assalamualaikum Sy mohon maaf trlebih dahulu Klu ada yg tk senang dgn tindakan sy carikan kluarga angkat utk bby yg bakal lahir Di Salam aplikasi ini,, niat sy Hnya nak tlg sorang kenalan yg prgnt 34minggu..dia tk mampu nk jg ank dia.. Ade tk Sape2 yg sudi?

16 Balas

Waalaikumussalam .. blh hubungi Saya sis 01151845042 .. utk adk ipar saya .. suami isteri suka bdk ,penyayang Dan tk kedekut dgn bdk² .. adk ipar Saya tk blh mngandung

Akak ipar saya nak. Die dah kawin lebih 10 tahun cume belom ada rezeki lagi. Kalau mak baby nk bagi akak ipar saya boleh contact saya dlu 0143000073

Assalam. Boleh saya nak number whatsapp? Atau puan whatsapp saya 0184664753. Sedara saya tengah mencari sebab takda rezeki lagi dah lama kahwin.

Klu baby xdek org nk adik try cari fynjamal.. sape yg nak baby pon boleh carik fynjamal ni.. sbb dia biasa urus case2 ANL...

Dah ad org ambik ke ..klu blom bg dekat saya ..saya nak ...please bg no whsap .. atau whsap saya 0134552505

Sapepon jaga anak ini.. Moga diberi kesenangan utk dia.. ❤️

Dah ada org nak ke? Kalau boleh boleh wasep sy? 0172357393

dah ad org ambik ke?klau belum leh contact sy 0162646427

Klo xde yg nk....sy nk ambk..tp klo dah ade xpe la

Klau tiada siapa2 yg ambik tolong kol sya 01126173378

4y ago

dh jumpa ke family angkat?klau xde lg bole contact sy 0162646427 ,sy dn suami mmg planning nk ambik ank angkat mne taw lpas jaga ank org ad rezeki dpt zuriat sndiri☺