sedihh

Assalamualaikum.. sy mau tnyak patutkah seorang bapak becakap (aku lempar dia nii) mksud dia tu (baby) dlam keadaan marah ckap bgitu tp cumaa gurau jak.. mums smua korng rasa patutkah ckap bgitu..

1 Balas

Waalaikummussalam. Tak patut sis. Walaupun baby lagi tapi baby boleh dapat emosi dari orang yang terdekat dengan dia untuk membantu tumbesaran dia. Walaupun gurauan, kalau boleh di elak kan, elak kan ya

4y ago

Tuu laa sis ndk tau laa knp bgituu biarpunn main" klu stress pastii ckap yg bkan".. tpii skgg ndk sudaa masa first baby lahir jk.. tapii memang laa sedihh kann 😞