sakit perut

Assalamualaikum mau tnyak normal sakit" perut smasa hamil 4 bulan yaa ?? Kmarin saya dah beklinik Alhamdulillah baby dlm sihat dan aktif dah gerak" masa scan tuu.. hihi rasa sebak mau nangis tapi malu dgn dr dan staff nya, ?? tapi sblom dan slepas saya d klinik buat check up saya ada rasa sakit" bagian perut kadang" kiri dan kanan dan bawah perut macam rasa jentik" ndak selesa tido kalo malam dtng sakit, dr ada tnyak ada rasa sakit kah saya cakap ya ada tapi sakit perut biasa jak, dia kata normal la tu, tapi sakit tu dtng lagi tadii rasa ndak selesa baring dan tido, yg heran nya ni bilaa di eluss pulak perut nii brhnti sakitnya, moms smua ada pernah rasa macam saya kah ?

1 Balas

Rasa jentik tu baby sis

5y ago

Tapi rasa sakit laa jentik nya tu sis.. smpaii saya risau nnti baby di dlam ada apa"..