Macam mana cara nak hilangkan pahit mulut ya , terima kasih

Assalamualaikum , sy dah nak masuk 3 bulan preggy tapi pahit mulut still ada , ada x cara nak hilangkan pahit mulut ? Terima kasih

6 Balas

Saya slalu stand-by snack. Mcm buah2 potong ke, buah2 kering ke, kismis ke.. Saya dulu smpai 6 bulan waktu pregnant Anak no 3 😅😅😅

Minum air asam jawa. Buat sndr. Bkn yg dlm botol tu. Sy letak gula n garam sikit

Sama la kita.. Mulut pahit.. Badan panas dlm.. Nk mnm air badak takut.

Waalaikumussalam, boleh try makan buah buahan 🤗

Sy mkn asam or minum sunquick