hampa

assalamualaikum.... sy dah kawen 2 thn tp blm ada rezeki untuk mengandung lagi.. umur sy dan suami dah banyak... suami umur 42.. sy pulak 33.. bulan ni sy datang bulan lewat 4 hari... sy ingat sy mengandung.. tp hampa hr ni sy datang bulan....

53 Balas

Semoga Allah segera menitipkan zuriat ke dalam rahim awak. Aamiinnn3 yaa rabbal alaminn. 💙🌷

Insyallah..ada rezeki sis nanti.. jgn lupa test kesuburan guna opk ye..byk mkn buah..sayur..

Semoga bertabah dan bersangka baik kpd Allah. InsyaAllah Tuhan kurniakan suatu hari nanti.

Sabar sis,umur x semesti ye lmbt dpt rezeki anak, ikhtiar je byk2, dptkan tips2 utk hamil

Ins yaa allah kak . Sye doakan kak dikurniakan seorg cahaya mata suatu hari nanti .

Moga Allah akan bg jugak rezeki pd sis dan suami nanti. Jgn berhenti berdoa je.

Sis boleh amalkan folic acid appeton.. InsyAllah ada rezeki sis

Insyallah , jgn brputus asa. Nt mesti ada rezeki sis dan suami.😊

Cuba try madu ajaib wawa zainal insyaallah ada rezeki sis jangan sedih

5y ago

Sbb dh ramai dh try sis. Dengan izin Allah insyaallah ada rezeki

Bykkan berdoa. Mkn mknn yg siht. InsyaAllah nnti ade rzeki tu