Pedih ulu hati

Assalamualaikum. Sy bru 11w lebih. Normal ke kerap rsa gastrik dan angin bhagian gastrik tu blebihan. Stiap kali rsa mcm ni mesti nak muntah..

6 Balas

pembawakan anak dan bdn lain2..anak saya yg dlu gastrik smpai bersalin..longlai je..hari2 nngis.. alhamdulillahhhh yg kali ni angin ada tp xde pulak smpai gastrik mcm pregnant anak no 2 dlu

Depends on badan. Make sure kerap makan dgn kuantiti sikit. Jgn skip makan. Kalau sekali dh kena gastric. Memang kena jaga.

Sama.. macam tu juga.. tpi masa 6 w.. sekarng dah jln 11 w Makin kurang Rasa kembung perut n mual..

sy pun 11weeks ..n mcm sis juga ..ni tgh warded sbb alahan + demam

biasa utk sesetengah org sis...