Tekak Mcm Ada Lendir

Assalamualaikum, Sy br je lepas bersalin. Harini msk 30 hari. Bby sy bila time dia tdo sy dgr mcm ada lendir dekat tekak.. Apa ptt sy buat ye.. Sy risau laa.. Xde pengalaman sgt n tkt nk buat sebarangan... Nmpk bby cm xselesa bila tido.. Bole bg cadangan?

1 Balas

Wa'alaykumussalam. Cuba bawa jumpa doktor dulu kalau memang tekak dia berlendir dan dia tak selesa tidur. Sendawakan baby lepas menyusu, dan cuba tukar posisi tidur dia.