sakitt😣

Maaf kalau soalan ni sudahh kluar sblom nii..tpii sye nakk Tanya la normal ke bila kte dh 35 minggu Akan Rasa sakit yg mnyucuk2 n perott mengeras ye..kdang Tu tak tahan dgan sakit nii..duduk sakit,baring sakit,pusing Kiri sakitt,pusing kanan Pon sakitt..Takk tauu nakk buatt cmne lgii..bila tnya mak n mak sdara dorg ckap normal..tpii Siyez Takk tahan bila sakit tu dtang..appt dgan dktor 4 Ari lgii.. #FirstBaby #35w2day

1 Balas

Sakit setiap 5mnit ke?

4y ago

Lebih kurang laa..kdang Tu Bilaa sye usap perott Pon trasa sakitt jgakk