Berat Badan Terlebih Naik

Assalamualaikum Smua... Korang Tadi Jumpa Dr Checkup.. Dr Bagi Tahu Berat Badan terLebih Naik.. Cmne Nk Turun Berat Badan Yea... Sbb dlam 2minggu nii Dr nk tngok berat Badan kite balik.. Nk trun sikit dari yg sepatut nyee

2 Balas

Sy pun terlebih naik 5 kilo sebulan bln lepas. pastu sy jaga pemakanan dgn kurgkan nasi lebihkan sayur and no supper. Berat takde naik dalam 2 minggu lepastu tp misi tegur berat still kena naik sebenarnya tp xleh lebih dri 2kg sbln.

Stop minum Manis, kalau lapar mkn roti wholemeal. Kurngkan nasi