baby kurang aktif

Assalamualaikum & slmat mlm mumy² smua.. Sy nk tnya pndapat..sy pregy dh 37w Dan dh dua hri bby kurang aktif bby msih brgerak cume slow dan jarak msa yg lma bby nk brgerak lg..ada kah ini normal..?? Perlu atau tak sy ke hospital?? Maaf sy kurang arif bab² ni wlaupu ini ank yg scond...

1 Balas

Ckup tk 10kick dlm ms 12jam??kalau cukup jgn risau is normal,kalau sis rasa was2 better refer hsptal sbb dh 37w kan

4y ago

Time tu sy kira dr pkul 9pg - 9mlm je klau di ikutkan mmang tak ckup 10 kli,then mlm tu sy pg hospital...alhamdulillah dktor check smuanye ok,dktor Kate mngkin bby tdo @ ubah wktu tdo.. Tpi sy msih dlm pmntauan...