Kurang gerakkan bayi sebelah kiri.. Sy twin MCDA

Sy dh 35w hri ni.. 2-3 hri ni.. Bby belah kiri xbrpe aktif... Mcm slow je... Belah kanan xsah kate la.. Asyij mgeras je.. Perlu ke sy ke hsptl...sbb minggu lps baru je.. keluar wad..sbb bby kurang gerak jgk.. Tpi 2 2..yg ni sbelah kiri je xaktif.. Due date sy 18hbln ni dh... Lg seminggu.. Czer #ingintahu #firstbabytwins #mcdatwins

2 Balas

boleh saya tahu doc ckp apa yg menyebabkan baby kurang gerak tu? sy MCDA twins jugak baru 16 mggu.. pagi td nmpk perut mcm senget sebelah kanan tetiba jd risau pulak

kurang gerak u should rush to the hosp