Maaf gambar agak kotor sikit

Assalamualaikum sis semua nak Tanya kalau keputihan mcm ni bahaya ke ? Sbb dari awal pregnant dh keputihan lepas tu gatal Mintak maaf lah gambar agak kotor sikit #pleasehelp #ingintahu #babyfrist #34_minggu

Maaf gambar agak kotor sikit
29 Balas

Ada satu mlm tu tiba-tiba ada keputihan yg mengalir, Allahu punya la tiba-tiba gatal tu.. Kalau x gatal memang x perasan keputihan tapi malam tu jela.. Esok² dah ok.. Bila buat carian katanya perubahan hormon sbb nak memasuki trimister kedua.. X pernah alami yg spt ini selama anak dah dua orang.. Ini first time kena.. Anak ketiga.. Semoga awk cepat sembuh.. Hari tu, esoknya sy minum air kelapa muda..