Maaf gambar agak kotor sikit

Assalamualaikum sis semua nak Tanya kalau keputihan mcm ni bahaya ke ? Sbb dari awal pregnant dh keputihan lepas tu gatal Mintak maaf lah gambar agak kotor sikit #pleasehelp #ingintahu #babyfrist #34_minggu

Maaf gambar agak kotor sikit
29 Balas

Pengalaman spupu sy, dia ada keputihan yg agk truk, dan gatal tp x inform doc.. Anknya lahir ada cecair dlm otak.. Tu antara kesannya.. Kena cpt2 bgtau doc klu ada simtom2 mcm ni.. Kesian pd anaknya bru berusia 3bln dh opt belah kepala dan amik cecair tersebut.. Maaf klu agk kasar sy bercerita. Tp ini pengalaman.. Mgkin blh jd panduan spt bakal2 momy