2nd pregnancy

Assalamualaikum siapa sama due dgn sy 8 december 21? hehe sj tnya

1 Balas

Kalau due ini, biasa last period bila ya? Doakan saya juga dpt zuriat..

3y ago

last period 3/3 bulan lalu..bulan ni late priod 5hari so sy try cek upt trus double line..ingt upt tu rosak smpai 5 kali test dgn upt yg berbeza alhamdulillah rezeki..ank prtama bru setahun 5bulan..insyaAllah sis..sy doakn sis dprmudahkn..smoga sis pun dpt double line mcm sy♥️