Darah ketika hamil

Assalamualaikum, siapa disini pernah berlaku pendarahan ketika awal kehamilan? ada pengalaman tak boleh share tak

1 Balas

Dulu saya pernah spotting masa tu 10 minggu tak silap.. dan esok lusanya ada ketul2 darah keluar then gugur.. tapi janin tu memang tak membesar since saya dah check up dari minggu ke enam dan bila sampai masa dia gugur sendiri

2y ago

masa spotting tu ke klinik dan Dr pon kata memang tanda2 nak gugur dan dia kata boleh je tunggu nanti akan keluar sendiri dalam masa 2 minggu tp esok lusanya dah makin banyak dan terus admit hospital