normal @ tidak

Assalamualaikum..hi semua..saya nak tanya..baby saya dah berusia 5bulan lebih..tetapi baby saya jarang2 buang air besar.. kadang2 2 Hari sekali..atau 3 Hari sekali..tapi poo dia warna kuning2 hijau..baby saya Susu badan campur Susu fm,annum.. Setakat ni alhamdulillah baby x meragam..cuma risau..adakah normal jika baby jarang2 buang air besar? Terima kasih.

1 Balas

janji baby kentut sis🤭 tp kalau lebih 5 hari kena bawa g klinik....kalau berminat balm sembelit boleh wasap sy 0129876070