vitamin apa yang perlu saya ambil ketika pregnant

Assalamualaikum semua..nk tnye vitamin pe yg perlu sye amk..sbb sye tk blh mnm susu pregnant ???

18 Balas

Cuba try susu kambing juna , sedap sangat susu tu

4y ago

Susu juna sedap. Saya yg x minum susu pun blh telAn tp amik yg choc

sy mkn pil kalsium shaklee... sbb sy pun x minum susu

4y ago

Ohh..terima kasih ,🙏🏻

Sy jnis xleh minum susu jgk...sy ambik yg shaklee...

sis bukak buku dah ke? nanti dia bg vitamin

5y ago

aik pelik 😂 sy setiap kali check up dia akan tnya . vitamin ada lg tak . sy pun 4month ☺️ nnt sis tanya lah misi okayy

Saya amik vitamin dari kk jee

4y ago

Sye Ade dpt gak .tpi dia kata tk akn dpt selalu ..hmm .sedih

Amik obimin pon ok je

Vita Lea Shaklee

4y ago

Boleh tapi jarakkan 😁 macam skrg nie puasa kan.. Pgi amek vitamin sis,berbuka amek vitalea

folid acid