sakit bawa perut

Assalamualaikum semua....mhu tanya ?? Kalau sakit bawa perut kandungn 17minggu knpa yah..??sbb. Rsau la..macam rasa ada gilu d dalam..bole tolong ka

1 Balas

Walaikumsalam sis..sama la kita sis..saya pun 17 minggu skg..ni yg risau ni..bawah perut pandai sakit..ngilu..tpi tnya kat mama saya dia kata sbb baby nak mmbesar..jadi kulit perut mengoyak..fikir positif ja la mampu ni..

4y ago

Ok suda sis..rsau juga...sekrg da masuk 30week...memg normal tu sis..tpi sekrg sakit brubah lgi..ke pinggang dn punggung lgi..yaallah..hnya tuhan sja yg tahu skit nya skrg...tpi kmerin ada medical check up..doc ckp..normal..sebb baby da berat...kita berdoa sma2 je sis