Makan maggie

Assalamualaikum semua..boleh x ibu pregnant makan maggie..teringin2 sgt2 nak mkn maggie asam laksa+telur..kandungan skrg 6w..btl2 nak sgt😭..skrg ni alahan boleh tahan..nak mkn benda masam+pedas..lain2 makanan susah nak makan..#advicepls #ingintahu

10 Balas

bole jee sis, tapi meggie mmg takda nutrisi untuk baby lahh.. klu bole lepas mkn meggie mkn la sebiji 2biji buah.. kesian baby, ibu jee kenyang, baby tak dpt apa2.. sekali skala je mkn meggie tk bole juga kerap sgt hihi