Eczema, allergic dan pemakanan

Assalamualaikum semua..boleh tak sesiapa share makanan yg sesuai utk diberi kt anak yg ada eczema & allergic ? Dan apa pula makanan yg sesuai utk breastfeeding mother utk mkn?

4 Balas

Anak sy ada ekzema 1 badan tp sekarang diparas yg normal hanya ada dibahagian celah kaki sebelah kanan dan celah tgn sebelah kiri.Doktor pakar kulit tak suruh berpantang makan ..takut anak tak dapat nutrisi yang diperlukan dan melambatkan proses pembaikan.

Awk xsemua budak sama jenis alahan awk...better awk rujuk doctor or pakar... Sbb ank sy pon sama...xblh nk dgr pandangan or ckp org je...

Rawat eczema / alergy dgn Homeopathy..inshaaAllah

umur anak berapa? kena try n error..