Hospital Bersalin Kerajaan Dan Swasta Dengan Harga Berpatutan Di Shah Alam Dan Kuala Lumpur

Assalamualaikum Semua Terima Kasih Kepada Semua Ibu2 Dan Bapak2 Di AsianParent Apps.. Boleh Syorkan Hospital Kerajaan Dan Swatsa Yang Berdekatan di Putra Height ?? Mohon Pandangan Jika Anak Sulong Pertama Ape Yang Kalian Utamakan Dari Fasiliti Ke Rekod Hospital Ke Or Sebaliknya..

1 Balas

Waalaikummussalam... Pada pendapat saya, bersalin di kerajaan. Kalau mula bersalin di swasta dulu, selalunya next time bersalin mommy takkan pandang dh hospital kerajaan.. Walhal hospital kerajaan okay je. Lagi pun harga mmg sgt berbeza. Kalau harga swasta, sy cadangkan hospital Al Islam. Saya bersalin di Hospital Ampang.