Sakit Tulang Belakang macam Segugut

Assalamualaikum semua , sya skarang nak masuk 38weeks. Normal ke kalau sakit tulang belakang ni kerap sangat. nak duduk tak selesa , nak baring tak selesa , rasa dia macam period pain tapi yg sakit tulang belakang punya. And boleh tk kongsi pengalaman contraction atau tanda nak bersalin. #firstpregnancy

1 Balas

Baby dah makin besar and pinggang semua memang akan sakit2. Semua serba tak kena. Kalau sakit perut dan pinggang setiap 5 minit tu dah dikira contraction.

4y ago

🤗