Sakit perut dan cirit birit 24w2d normal ke?

Assalamualaikum semua. Sya nak tanya normal ke 24w2d sakit2 perut cirit birit?

2 Balas

waalaikumussalam mommy. normal kalau dah masuk third trimester rasanya. masa second trimester kalau kerap sangat sakit perut dan cirit birit lebih baik ke klinik/hospital untuk checkup

2y ago

Cirit birit da hilang, Tapi Sakit ulu hati setiap kali dtg Sakit dlm 10-20saat. Kerap juga datang sakitnya dlm sehari tu . Tanya family katanya Sebab baby nak naik atas, baby makin besar organ ibu dan baby ber langgar tu penyebab sesak nafas Dan Sakit ulu hati. Baby first ni Jadi xtahu apa2 lagi