Ingin tahu

Assalamualaikum semua sya ingin brtnya.. Anak sya umurnya 1 thn.. Baru2 tanggal 10 Januari tu dia baru lepas kena suntik campak.. Lepas tu tanggal 16 Mcm tu dia mula demam.. Badan nya semua panas.. Tanggal 17 tu badan dh tk panas lgi.. Dh sihat Mcm biasa.. Tanggal 18 aq mandikan pagi Mcm biasa.. Lepas je mndi.. Dekat kaki dia Smpai paha dn tapak kaki and tangan keluar merah2 kecik bila membesar dia Mcm melecur lepas tu tanggal 21 bintik2 tu mula hilang sndiri.. Dia tk demam tpi bintik2 tu muncul.. Sya tk tw apa benda.. Dekat tapak kaki dia mula hilang sndiri..

3 Balas

Better bawak jumpa doktor la sis… doktor tengok nanti mungkin doktor boleh bagitau sebab apa…

Kalau biji ada air tu macam demam campak. Better bawak ke klinik mintak consult doktor.

6mo ago

Dia tk berair tapi dia membesar Mcm melecur

ade bwk pegi klinik masa tu?

6mo ago

Xde.. Sbb ank tk demam..