Upt tiba2 negatif

Assalamualaikum semua .sy nk tnya, sy pregnant 8weeks.. dh scan baby pun dh dengar jantung.. tiba2 harini saja test upt tapi line samar2.. normal ke? Atau ada masalah lain 😥 sy nk scan semula 19hb ni.. susah hati sgt skrg 🥺

Upt tiba2 negatif
5 Balas

Hi sis! Just my 2 cents. If dah confirm pregnancy, termasuk scan and everything, no need for you do pregnancy test anymore. Sebab benda tu akan buat you lagi overthinking.

kalau samar tuh kira preg. juga tuh sis, sbb still nampak double line.

4mo ago

terima kasih sis tadi dh beli jenama lain Alhamdulillah double line terang lg..hehehe risau sgt

Kdg sbb urine cair sbb kerap kncing

motif test lgi untuk apa sis?

normal