KEPUTIHAN

Assalamualaikum semua, sy nak tnya .. trismester ke 3 ni mmg keputihan byk ke n mcm berair sikit .. xde rasa gatal cuma xselesa . #fistmom

19 Balas

puan kena bagi tahu nurse atau Dr..sebab Sy masa kandungan 32 weeks MCM tu ada buat test sebab tak selesa keputihan kluar tak lah bnyak tapi dia kluar buat kita tak selesa..tak gatal pon...buat test tadi baru sy dapat keputusan sy kena GBS sebulan jugak tnggu keputusan 😥 rasa sedih sgt