KEPUTIHAN

Assalamualaikum semua, sy nak tnya .. trismester ke 3 ni mmg keputihan byk ke n mcm berair sikit .. xde rasa gatal cuma xselesa . #fistmom

19 Balas

sy pernah jgk mcm ni nsa frst pregnncy , kputihan tu putih je .. tp stu hari tu dia kluar byk cair je mcm air kncg dia kluar igtkn ketumban pecah , g pac .. smua normal rpanya kputihan je doc ckp ...

1y ago

awak dah bsalin? sy pun ada keputihan jugak skrg tgh tunggu hri. iolls takut hahaha