Warna Najis

Assalamualaikum semua.. Sy nak tanya, ada tak ibu ibu yg sama mcm sy, tgh pregnant.. Najis warna hitam.. #25weeks

29 Balas

Normal sis sbb mkn ubat irontablet tu

Normal. Efek ubat zoncofe r tu

Sama

Normal sis

Normal sis, mmg akan jd warna hitam disbbkan ubt. Lepastu, kalau nasib tak baik kena pulak sembelit 😌

Sebab ubat tu sis. Iron tablet tu. Saya pun mcm sis risau bila tanya doktor, doktor ckp sbb sy consume iron tablet so ubat tu kira sesuai la ngn badan 😊

Normal

Sama. Saya pun tgh alami benda yang sama. Sembelit dan najis warna hitam

Normal. Sebb kita mkn vitamin tambah darah. Sy pun takut jugak, bila dah tnya doc. Lega hati bila doc kata normal.